JOOL Sponsorointi & Yhteistyö

JOOL sponsoroi ja tekee yhteistyötä sellaisten organisaatioiden kanssa, joihin me uskomme ja jotka voivat kehittää yhteiskuntaa eteenpäin. Teemme yhteistyötä tahojen kanssa, jotka tuovat lisäarvoa yhteiskunnalle kulttuurin, urheilun tai opiskelun saralla. Sponsoroitavan urheiluseuran valinnassa tarkastelemme muutakin kuin urheilullisia saavutuksia ja annamme tukemme seuroille ja yhdistyksille, jotka kehittävät toimipaikkakuntaansa ja osallistavat sen asukkaita.

Sponsorointi

JOOL CSR Rädda Barnen

GKSS Match Cup Sweden

Match Cup Sweden on yksi maailman arvostetuimmista purjehdustapahtumista. Marstrandin ainutlaatuinen areena on toiminut jo 24 vuoden ajan legendaaristen purjehtijoiden ja kilpailujen näyttämönä. Tuhannet katsojat ovat saaneet jännittää joukkueiden matkaa kohti menestystä. GKSS Match Cup Sweden on osa Match Racing World Tour -kilpailua, jossa parhaat Match Racing -purjehtijat kilpailevat maailmancupin titteleistä. Marstrand on aina ollut paikka, johon kaikki purjehtijat haluavat tulla. Kilpailut purjehditaan M32-katamaraaneilla, jotka tarjoavat kokemuksen, josta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. JOOL on maailman perinteikkäimpiin kuuluvan purjehduskilpailun ylpeä sponsori ja pääkumppani.

JOOL CSR Rädda Barnen

Progressiva

JOOL on ylpeä sponsori Progressiva-purjeveneelle, jota johtaa Roger Edin. Progressiva on 17,23 metriä pitkä ja 4,42 metriä leveä, ja sillä purjehditaan suurimpien veneiden A-luokassa. Progressiva osallistuu joihinkin Pohjoismaiden suurimpiin purjehduskilpailuihin, kuten Marstrand Big Boat Race ja Færderseilasen-kilpailuun Oslossa.

JOOL CSR Rädda Barnen

Ginetta GT5 Challenge

Ginetta Cars Ltd. on vuonna 1958 perustettu brittiläinen urheiluautovalmistaja, joka on luonut itselleen maineen erinomaisena innovatiivisten, toimivien ja hinta-laatu – suhteiltaan loistavien urheiluautojen valmistajana. Autot soveltuvat parhaiten kilpaajoon. JOOL sponsoroi DDR Event AB -joukkuetta, joka kilpailee Ginetta GT5 Challenge Sweden -kilpailussa. Kokenut kuljettaja Douglas Dahlström, joka kilpaili kymmenen vuoden ajan korkean tason karting-kilpailuissa ja pääsi useasti palkintopallille, jatkaa Ginetta GT5-luokassa ja saa vastaansa uusia haasteita moottoriurheilun saralla.

Lisäksi tuemme:

JOOL CSR Rädda Barnen

Lessebo GoIF

JOOL CSR Rädda Barnen

Hovmantorp GoIF