Tietoa meistä

Organisaatiomme on erikoistunut pohjoismaiseen korkosijoittamiseen

JOOL Securities Oy tarjoaa eri omaisuuslajit huomioon ottavaa sijoitusneuvontaa, jonka painopiste on pohjoismaalaisessa korkosijoittamisessa. Sijoituksen sopivuus arvioidaan aina sijoittajan tarpeiden ja markkinoilla vallitsevan tilanteen mukaan. Riskien ja tuloksen tulee olla tasapainossa, ja niiden tulee olla sijoittajan tarpeiden ja toiveiden mukaisia, oli kyse sitten lyhytaikaisista sijoituksista tai pitkäjänteisestä säästämisestä.

Toimistomme

Kaikki JOOL-ryhmän finanssialan toimistot

Vuoden miespuolinen tähdenlento,
Itä-Ruotsi 2017/2018

Göran Johansson

Kansallinen ehdokas
Kultaklubi 2017/2018

Yrittäjyys on intohimomme

Olemme perheomisteinen yritysryhmä, jonka juuret ovat Smålandin teollisuusperinteessä. Yrittäjyys – niin oma kuin muidenkin – on intohimomme, minkä näkee yli 40 vuoden kokemuksestamme yritysten kehittämisen parissa. Smålantilaisella yrittäjähengellä ja maalaisjärjellä luomme toimintaa, joka tuo muutoksia ja toimii oman segmenttinsä etulinjassa.

JOOL-ryhmän yritykset sijoittuvat eri puolille Eurooppaa ja toimivat eri aloilla, mutta pääasiassa ne toimivat puu- ja paperiteollisuudessa sekä rahoitusalalla. Göran Johanssonin ja Tom Olanderin perustama emoyhtiö JOOL Invest on yksityisomisteinen sijoitusyritys ja JOOL-ryhmän holding-yhtiö. Filosofiamme on toimia aktiivisena omistajana, joka näkee pitkälle ja jossa rakennamme yritystä päämäärätietoisesti, periksi antamattomina ja kovaa työskennellen.

Me kasvamme, yhdessä.

Vihreät obligaatiot

 

Climate Bonds Initiative-kumppani

JOOL on liittynyt Climate Bonds Initiative-organisaatioon, joka edistää kestävää sijoittamista ja myöntää sertifikaatteja vihreille obligaatioille. Climate Bonds Initiativen avulla voimme helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten pääsyä vihreiden obligaatioiden markkinoille ja samaan aikaan tarjota sijoittajille kestäviä sijoitusmahdollisuuksia.

 

Vihreät obligaatiot voidaan sertifioida ja emittoida monilla
suurilla ja kasvavilla toimialoilla, kuten:

Jool-securities-ikoner-green-bonds-hus_Rityta 1

Energiatehokkaat rakennukset ja rakennusprojektit

Jool-securities-ikoner-green-bonds-gran-02

Kestävä metsä- ja maatalous

Jool-securities-ikoner-green-bonds-train-03

Ilmastoystävällinen logistiikka

Jool-securities-ikoner-green-bonds-air-04

Uusiutuvat energiamuodot