Ura

Helsinki

Fixed Income Sales

Opi tuntemaan JOOL Securities

JOOL Securities Oy tarjoaa eri omaisuuslajit huomioon ottavaa sijoitusneuvontaa, jonka painopiste on pohjoismaisessa korkosijoittamisessa. Sijoituksen sopivuus arvioidaan aina sijoittajan tarpeiden ja markkinoilla vallitsevan tilanteen mukaan. Riskien ja tuloksen tulee olla tasapainossa, ja niiden tulee olla sijoittajan tarpeiden ja toiveiden mukaisia, oli kyse sitten lyhytaikaisista sijoituksista tai pitkäjänteisestä säästämisestä.

JOOL Securities Oy on osa JOOL-ryhmää, perheomisteista konsernia jonka suurin intohimo on yrittäjyys. Korkotiiminsä antaman sijoitusneuvonnan lisäksi JOOL-ryhmä tarjoaa myös rahoitusta pohjoismaisille kasvuyrityksille. Kokemus yli sadasta transaktiosta tekee ryhmästä markkinajohtajan pohjoismaisten yritysobligaatioiden 30–200 miljoonan Ruotsin kruunun segmentissä.

Meille on tärkeää luoda kiinnostava ja inspiroiva työympäristö, jossa työntekijöille tarjotaan mahdollisuus kehittää osaamistaan ja vaikuttaa yhteiseen menestykseemme. Tavoitteemme on olla segmenttimme houkuttelevin työnantaja.

Kasvetaan yhdessä.

Anna urallesi lentävä lähtö

Etsimme jatkuvasti opiskelijoita ja harjoittelijoita, jotka ovat kiinnostuneita pohjoismaisista rahoitusmarkkinoista.
JOOL-ryhmä tarjoaa hyvät edellytykset henkilökohtaiseen kehitykseen ja kiinnostavia uramahdollisuuksia Fixed Income-, Corporate Finance- ja Compliance-alojen parissa. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja opiskelija- ja traineepaikoistamme, ota yhteyttä osoitteeseen